Home

Govert's Blues Band

Met Jemilo in het voorprogramma

Zaterdag, 27 mei 2023 (Toegang € 12,- / leden € 10,-)


Aanvangstijd 20.30, zaal open 20.00
 

Jemilo, voorprogramma

JemiloIn het voorprogramma deze keer Jemilo, twee muzikanten en een dame, in een semi-akoestische setting. Het trio swingt de pan uit. en is inmiddels 10 jaar samen actief en richt zich vooral op akoestische muziek uitgevoerd met gitaar, percussie. De warme meerstemmige zang voert de boventoon en is belangrijk voor de sfeer en uitvoering en inmiddels een zeer gewaardeerd kenmerk van Jemilo.

De uitdaging voor de drie bandleden is de muziek van nu en de muziek uit vergeten tijden te spelen op een net iets andere manier dan men gewend is. Een verademing voor liefhebbers en voor menigeen vast een ontdekking.

Lekker luisteren, even bijkletsen en in de mood komen. Jemilo verzorgt de muziek en de sfeer, meer is niet nodig.....

https://www.jemilo.nl

 

Govert's Blues Band, of kortweg GBB, hoofdconcert

GBBDeze band brengt Blues en meer populaire bluesy pop-covers naar Artishock.
Govert's Blues Band bestaat uit een gezellige groep muzikanten waarbij plezier en muzikaliteit voorop staat. De basis (drum, bas, gitaar) is dik in orde. Voeg daar Govert's harmonicaspel en de zang van zangeres Jacqueline van den Berg aan toe en je hebt een heerlijke band om naar te luisteren en kijken.

Het repertoire varieert van de bekendste bluescovers, via jaren '70 en '80 covers tot meer recente bluesy gespeelde covers van oa. Anouk. Half december 2018 stonden ze in Bussum in een kleine kroeg / eetcafe en gaven een puik ingehouden concert. Niet lang daarna was Govert's Blues Band ook te beluisteren bij Artishock. En verrassing.... nu is er opnieuw een gelegenheid om wat breder uit te pakken en Govert met zijn band te beleven. Daniel zal de cachon verruilen voor een drumstel, en Jacqueline krijgt meer ruimte om te bewegen en de bezoekers te vermaken en uit te dagen om mee te zingen en te dansen.

Het betreft een regionale band met bandleden uit Amsterdam en het Gooi die regelmatige in de omgeving optreden ( Maloe Melo Amsterdam, De Brink Laren-Blaricum, Cafe Goesting Bussum ) en ook af en toe uitstapjes maken naar locaties elders in het land. Denk aan Serious Request Cafe in De Rijp, optredens in Nes op Ameland, Oegstgeest, Wormerveer, Gemerik en Amersfoort. Op zaterdag 27 Mei zijn ze te zien en horen bij Artishock in Soest en kun weer genieten van een fantastisch optreden.

Samengevat, er staat je weer een echte Artishock avond vol muziek, plezier en dansen op bekende blues en de populairdere nummers te wachten.

Maak het nog een keer mee voordat wij de zomerstop ingaan!

 2023 05 27 Goverts Bluesband nieuwe foto small

Bandleden:
Jacqueline van den Berg (zang)
Govert Muijs (blues harp)
Harry Koene (gitaar)
Stephan Broer van Dijk (bas)
Daniel Snelders (drums)

Facebook: https://www.facebook.com/Govertsbluesband

20:00 Deur open
20:30 Jemilo
21:15 Govert's Blues Band

Kaarten reserveren