Home

The 16a On Stage

Met Face The Melon in het voorprogramma

Zaterdag, 29 april 2023 (Toegang € 12,- / leden € 10,-)


Aanvangstijd 20.30, zaal open 20.00
 

Artishock organiseert diverse activiteiten rond Koningsdag. Dat wordt weer een gezellige boel. Op zaterdag 29 april gaan die feestvreugde doorzetten met een speciale blues-pop avond. Dit doen wij op een unieke wijze die wij nog niet eerder toegepast hebben.


Face The Melon

FaceTheMelon Face The Melon is de eerste de band en zal een heerlijk semi-akoestisch optreden verzorgen. Drie heren die wij live beluisterden in het oosten van Nederland en direct zeer geschikt vonden voor een optreden bij de Blues-Pop avonden. Altijd fijn als ze vervolgens ook bereid zijn om vanuit omgeving Deventer richting Soest te rijden voor een uur optreden. Face The Melon speelt herkenbare Indie en Americana nummers met harmonieuze meerstemmige zang. Check it out….. aanvang 20:30.

 

The 16a On Stage

The16a The 16a is de hoofdact voor deze avond en dat wordt een feest. Arthur Koster heeft in zijn lange carrière als fotograaf en muzikant al heel wat gezien en gehoord. Hij zocht naar iets geheel nieuws. Hoe kun je met weinig iets groots neerzetten? Nou, met Ierse skills en Haagse humor heeft hij dat, in de vorm van The 16a, gevonden. The 16a is een akoestisch & elektrisch gitaar power duo dat klassiekers uit de Top 2000 speelt & bekende Ierse traditionals. Tom „tornado" is een ware showman .... eindeloze energie, enthousiasme, een krachtige stem en een scherp gevoel voor humor. Arthur "Silverstring" is een monster-gitarist, speelt met intuïtie en lef.
Hoe zal dat gaan….. tijdens het begin van een optreden is de muziek meer akoestisch, een mooie overgang van Face The Melon naar The 16a, en is er nog net even genoeg ‘ruimte’ om lekker te kletsen en af en toe een beetje mee doen. Maar gaandeweg vragen “Tornado” en “Silverstring” steeds meer je aandacht en brengen ze je onvermijdelijk in een cadans en nodigt hun spel je uit tot heupwiegen. De verrassing komt zodra er gespeeld wordt met echte live beelden van de band die de opgenomen backingtracks inspeelde en dan is er geen houden meer aan. Het feest barst los en uiteindelijk word je als bezoeker volledig in het optreden gezogen en kun je niet anders dan meegaan met het dansfeest dat The 16a op gang brengt! 


2023 04 29 Guitars small

 

Websites bands:

Face The Melon | Facebook
www.the16a.com

Zaterdag 29 April 2023

20:00  Deur open
20:30  Face The Melon
21:30  The 16a On Stage

Toegangsprijs: €12 / €10 voor leden

Kaarten reserveren