Programma

Trouble No More 
Met Teun Los in het voorprogramma

Zaterdag, 25 maart 2023 (Toegang € 12,- / leden € 10,-)

Aanvangstijd 20.30, zaal open 20.00
 

2023 03 25 TroubleNoMore small
(Copyleft: Chris Verhoef)

Trouble No More kunnen wij zo langzamerhand wel rekenen tot één van de vaste bands van Artishock Soest. Voor bezoekers een feest van herkenning, zowel qua nummers als het herkennen van de bandleden.

Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond keyboard) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje. Zeker als Job Groot met zijn sax voorbij komt scheuren.

Opnieuw vijf passionele muzikanten op ons podium!

Meer informatie is te vinden op: www.troublenomore.nl

2023 03 25 Teun Los 2

 

Teun Los is een jonge singer-songwriter. Hij staat 25 maart in het voorprogramma. Teun kwam ik tegen in 2020 bij Gluren bij de Buren, een landelijk initiatief om laagdrempelig, en in een kleine setting, meestal in huiskamers, artiesten een gelegenheid te geven om hun liefde voor muziek te delen. Teun was toen nog 17 jaar gaf een heerlijk concert, 3x die dag. Meteen afgesproken daarna dat hij in Artishock zou optreden in 2020. Helaas werd Corona toen de grote spelbreker. Maar wij zijn Teun niet vergeten. Drie jaar later, volwassener, en met nog meer ervaring, staat hij alsnog bij ons in het voorprogramma en zal hij de vroege bezoekers trakteren op heerlijke songs. Kom op tijd en geniet onder het genot van een drankje vanaf 20:30 van het optreden van Teun. 

Reserveren wordt aanbevolen: Kaarten reserveren

Toegangsprijs: €12 / €10 voor leden

Datum: 25 Maart 2023
20:00  Deur open voor bezoekers
20:30  Teun Los
21:15  Trouble No More
23:30  Nazit in bar-soos