Home

JAZZ JAM voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten

Aanvang 12 februari, 14.30 uur, gratis entree (bar open 14.00 uur)


Jamsessie voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten. Kom gezellig luisteren of meespelen.2302GuusBakkerHop

We openen de sessie met een begeleidingscombo/ritmesectie om niet teveel tijd verloren te laten gaan met het 2302JazzJamFebr.Arnooverleggen over wat er gespeeld gaat worden.
Ditmaal met Guus Bakker, Sander Hop en Arno van Nieuwenhuize.
Bakker/Hop brengt verse jazz! Contrabassist Guus Bakker en gitarist Sander Hop verdienden hun sporen al in allerlei (grotere) bezettingen, maar spelen hier lekker met z’n tweeën. Met eigen stukken (van Hop) en een enkele bewerkte standard. Lekker transparant, met een brede horizon en altijd aandacht voor sfeer & opwinding.
Dit keer in Artishock met als speciale gast meesterdrummer Arno van Nieuwenhuize.
Daarna gaan we jammen!
Artishock beschikt over veel bladmuziek in allerlei toonsoorten, maar je mag ook zelf stukken meenemen die je zou willen spelen, neem dan wel minstens 3 kopietjes mee. Zangers en zangeressen zijn van harte welkom en mogen ook eigen stukken meenemen in de toonsoort die je past. De akoestische piano is licht versterkt. Geluidsinstallatie, gitaarversterker en drumstel zijn aanwezig.

Kom gezellig om met elkaar te genieten van lekkere muziek; de bar is open vanaf 14.00 u. De toegang is gratis, zowel voor muzikanten als publiek. We zien jullie graag dan!

We verzoeken de muzikanten zich van tevoren aan te melden bij Marie José

Groet,
Marie José Tiemstra.