Home

Artishock in lock down

Het is niet anders. Tot zeker 29 april 2021 gaat Artishock dicht. Alle al geplande activiteiten tot die tijd zijn geannuleerd. Artishock gaat natuurlijk proberen de verloren tijd in te halen

Met alle werkgroepen kijken we vooruit én werken samen aan een mooi cultureel aanbod in 2021. We hopen en rekenen erop jullie allemaal weer snel te zien.

Het bestuur
 

 

De MiniBios, onderdeel van het Filmhuis, is één van de 5 genomineerden voor
de Gemeentelijke Cultuurprijs 2021!!


Artishock MinibiosDe MiniBios is gestart in 2013 en uitgegroeid tot een vast onderdeel in de filmprogrammering. De films sluiten aan bij de thema’s die bij kinderen leven, van Sinterklaas tot aan de bevrijding van Nederland.
Het blijft niet alleen bij het bekijken van de film; wanneer de film het toelaat, organiseert het enthousiaste team (Ben, Kay, Maartje, Martijn en Susie) een waar thema-evenement waarbij ze Artishock omtoveren en kinderen uitnodigen om actief en geheel in stijl deel te nemen aan de filmmiddag. Er lopen dan heksen of beren rond en wie kent niet de pyjama-film-ochtend op de dag na kerst?

In principe wordt iedere eerste vrijdag van de maand een film voor kinderen gedraaid. In het corona-jaar is de zaal en de bezoekregeling speciaal aangepast en mochten alleen kinderen komen.
In de komende periode beraadt de Jury zich over de 5 nominaties en kiest dan
de uiteindelijke winnaar.

De feestelijke uitreiking van de Gemeentelijke Cultuurprijs 2021 vindt plaats op woensdag 21 april (livestream!)

 

      Voor deze prijs waren 34 personen/organisaties voorgedragen, zie ook: http://www.cultuurprijssoest.nl/.

De vijf genomineerden van de Cultuurprijs Soest stellen zich voor: Nominatie Cultuurprijs Soest 2021.

INTERVIEW GENOMINEERDE CULTUURPRIJS MINIBIOS ARTISHOCK