PodiumPlus

Het leven op de staart getrapt!

Brel leeft in Artishock

Zanger Victor van den Berg en pianist Dominique van Hoof vertolken op enerverende wijze het rijke repertoire van Jacques Brel.

In 1978 overleed Jacques Brel. De intensiteit van zijn liederen en de hartstochtelijke manier waarop hij ze ten gehore bracht zorgen ervoor dat zijn muziek ook nu nog voor velen leeft. Overmoedige jonggeliefden, de zoete wraak van gewezen vrienden, ongebreidelde drankzucht, het onverbiddelijke verval en het tijdloze geduld van de loerende dood: het komt allemaal voorbij op zondagmiddag 10 november.  

2013-11-Brel

Met inleidende gedichten worden in het poëtisch-muzikale programma Brel leeft de liederen inhoudelijk of thematisch aaneengeklonken. Daarmee hebben zanger Victor van den Berg en pianist Dominique van Hoof die fantastische ritmische spanning in het werk van Brel op een eigen en zeer geslaagde manier vertolkt.

Brel leeft toert al een jaar of tien door heel Nederland en maakte meerdere uitstapjes naar Frankrijk, Duitsland en Ierland. Het verheugt ons om hieraan een uitstapje naar Artishock toe te voegen. We nodigen u graag uit om, samen met een mooi glas wijn of smaakvol biertje, te komen genieten van deze gepassioneerde voorstelling.

De werkgroep PodiumPlus.

Toegang: € 10,- en € 7,50 (leden Artishock)

Reserveren kan via: www.Artishock-Soest.nl .

Zie ook: www.brelleeft.nl .