PodiumPlus

Uniek dubbelconcert

Twee keer Mateo Alvarez and Friends in Artishock

Na een prachtig en druk bezocht concert in 2011 is de begaafde Soester singer-songwriter Mateo Alvarez weer terug bij Artishock. Dit keer niet alleen een concert, maar ook de presentatie van zijn nieuwe cd “To all my friends” op vrijdagavond 12 oktober. Vanwege verwachte drukte is er een tweede concert op zondagmiddag 14 oktober.

Ga mee op reis naar vervlogen tijden. Van The Beatles, via King Crimson naar Bob Dylan. Mateo neemt u met zijn warme stem mee terug naar de jaren ’60 en ’70. Met zijn eigen nummers en unieke interpretatie van oude grootheden weet Mateo zijn publiek te raken.

Mateo foto webpagina okt 2012

Vrijdagavond 12 oktober is de cd-presentatie in handen van Jean Heijl, radiopresentator en bekende Soester. Een cd die laat horen dat de jaren ’60 en ’70 in “zijn genen zitten”, aldus Mateo. De sfeer en nummers die toen indruk op hem hebben gemaakt, dat is waar hij zijn publiek nu mee naar terugneemt. Zijn kracht ligt in de overtuiging van zijn vertolkingen, de souplesse en warmte in zijn stem. De “friends” die hem daarbij helpen, staan vanuit hun ervaring garant voor kwaliteit: Nick Hall (bas en zang), Harrie Herfst (piano), Ricardo Alvarez (elektrische gitaar, mondharmonica en zang) en Jeroen van der Weij (saxofoons).

Kortom: laat u meevoeren op 12 oktober!

Mateo Alvarez and Friends, cd-presentatie "To all my friends".

Vrijdag 12 oktober 2012, 20.30 uur. Artishock, Steenhoffstraat 46a, Soest. Tweede concert op zondag 14 oktober om 15.00 uur.

Toegang: € 10,- en € 7,50 (leden Artishock).

Reserveren: PodiumPlus@Artishock-Soest.nl