Blues / Pop

Zaterdag 26 mei, GrooveNRG coverband, aanvang 20:30

GrooveNRG is een band met alles erop en eraan! Een strakke basis door Emiel en Dirk, vingervlug gitaarspel door Rob, virtuoze toetskunsten van Bram en aangenaam en krachtig stemgeluid van Maartje. Alle benodigde ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk recept: pop, rock met een vleugje soul en blues!

2018 05 Band 2 cut small

Groove NRG is in 2010 opgericht door Dirk, Rob, Emiel en Maartje. In 2014 is Bram de band komen versterken. De naam Groove NRG is ontstaan vanuit de overtuiging dat de muziek die we willen maken lekker moet grooven en energie zal geven!

2018 05 Maartje Janssen

Het mag elke vorm van popmuziek zijn; rock, soul, funk, als we er maar de spirit in kunnen leggen die in de harten van ieder bandlid opgesloten zit. Belangrijk is dat het publiek bij geen van de songs die we vertolken stil kan blijven staan!

2018 05 GrooveNRG bandleden small

   Bram – Toetsen en zang        Dirk - Bas en zang            Maartje - Leadzang               Rob - Gitaar               Emiel – Drums en zang

Meer info op www.grooveNRG.nl

Zaterdag 26 mei staan we voor het eerst in Artishock tijdens de Blues en Pop avond. Wij gaan er een leuke avond van maken en ontmoeten je daar graag....

20:00 deur open, koffie staat klaar.

20:30 voorprogramma

21:00 GrooveNRG

Toegang € 10,= / leden € 7,=