Blues / Pop

Zaterdag 25 november, Firehouse Mama, 5-persoons band.

Voorprogramma 20:30 met Bricked Out

2017 11 Jelena small( Firehouse Mama )

Firehouse Mama bestaat vanaf midden 2014 en heeft een vliegende start gemaakt in de Nederlandse bluesscene. Waar ze optreden, in cafés, zalen en op festivals, wordt zeer enthousiast gereageerd.

Firehouse Mama is gewoon een lekkere vette bluesrockband met als basis het repertoire met o.a. covers van Walter Trout, Joe Bonamassa, Popa Chubby, Harry Muskee, e.v.a. en daar zijn inmiddels nummers van bijvoorbeeld Jo Harman, Koko Taylor, Beth Hart en Susan Tedeschi aan toegevoegd. Vaak in spannende, eigen uitvoeringen.

De nummerkeuze gaat ook steeds meer bepaald worden door jazzy- en funky invloeden, maar ook de verrassende rocknummers worden niet geschuwd.  Kortom ………. Firehouse Mama is in town ……!

Firehouse Mama bezetting:

Jelena Olijslager – Vocals
Andre Weel –  Guitars
Aldy Mulder – Hammond/keyboards
Joost Drost – Bassguitar
Marco Besselsen – Drums

In de reeks voorprogramma's hebben we deze keer de band Bricked Out.

Aanvang voorprogramma 20:30

BrickedOut1 small(Bricked Out)

BRICKED OUT is begonnen bij Scholen in de Kunst in Amersfoort. Ze hebben al meerdere keren opgetreden op plekken als Fluor, KadeLive en de IJsbreker (tegenwoordig bekend als Fort33). Sinds 2 jaar richt de band zich vol enthousiasme op eigen werk. Bricked Out speelt eigenwijze rock, energiek en spannend. Ze worden geroemd om hun vurige podiumprestatie, so be prepared!!!